Garantie

GARANTIE

Garantie

Alle producten die Ledstation verkoopt hebben een geldige fabrieksgarantie. Per merk en product kan dit oplopen tot maar liefst 5 jaar. Mocht u hiervan gebruik willen maken, dan kunt u een service aanvraag invullen met uw gegevens en garantiegeval. Naast de fabrieksgarantie gelden onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat u er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Schade

Schade is een zeer vervelende kwestie en helaas niet altijd te voorkomen. Al streven we daar natuurlijk gezamenlijk met het transportbedrijf wel naar. Controleer bij ontvangst van uw bestelling altijd goed de producten. Mocht er onverhoopt een schade zijn ontstaan aan een van de artikelen uit uw bestelling, meld deze dan zo snel mogelijk na ontdekking via info@ledstation.nl Hoe eerder u het meldt, des te eerder de schade kan worden opgelost. Wij verzoeken foto’s mee te sturen, zodat de schade kan worden beoordeeld.

Contact opnemen

Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice, door een e-mail te sturen of te bellen.


Adres: Thorvaldsenlaan 2c, 5623BM, Eindhoven

Telefoon: (040) 711 46 63

Email: sales@ledstation.nl

Winkelmand