Betalen

Betalen

BETAALMOGELIJKHEDEN

Bij Ledstation kunt u gebruik maken van verschillende diensten om te betalen.

IDEAL

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bankoverschrijving

Wanneer klanten willen betalen via een SEPA-overboeking ontvangen ze de betaalgegevens direct op hun scherm of per e-mail. Vervolgens maken ze het bedrag over vanuit hun online bankomgeving, wanneer het ze het beste uitkomt. In plaats van handmatig de betaalgegevens over te moeten schrijven, bieden wij de mogelijkheid een QR-code te genereren waarmee de betaling voldaan kan worden via een app.

Bankcontact/Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor je webwinkel. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België

Credit Card

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige wat u hoeft te doen is hun kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren.

Contact opnemen

Mocht je nog vragen hebben dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice, door een e-mail te sturen of te bellen.


Adres: Thorvaldsenlaan 2c, 5623BM, Eindhoven

Telefoon: (040) 711 46 63

Email: sales@ledstation.nl

Winkelmand